Trinity Trade BV

Over ons

Trinity Trade BV is ons handelsbedrijf, gevestigd in Oldenzaal, Nederland, dat gespecialiseerd is in de in- en verkoop van verschillende soorten levensmiddelen. Trinity trade BV is in eerste instantie verantwoordelijk voor alle in- en verkoop van de producten die worden geproduceerd door Trinity GmbH in Bad Bentheim-Gildehaus, Duitsland. Daarnaast verhandelt Trinity Trade BV via haar uitgebreide netwerk van leveranciers het complete pluimvee scala.

Trinty Trade BV heeft van oudsher een sterke relatie met Oost-Europese landen, maar inmiddels kopen en verkopen wij levensmiddelen over de hele wereld, waarbij het zwaartepunt op vlees (producten) van kip, kalkoen, varken en rund ligt. Ons team bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring in de vleessector, zodat wij voor onze klanten een partner met kennis van zaken zijn.

Wij kunnen bovendien alle benodigde gezondheidscertificaten, handelsdocumenten en transportdocumenten verzorgen, waardoor verladingen snel en probleemloos verlopen. Douaneformaliteiten handelen wij zelf af, zonder tussenkomst van derden, door middel van een eigen ATLAS Exportsysteem (EDI) dat ons online verbindt met het douanekantoor. Bij ons productiebedrijf in Duitsland beschikken wij over een vrieshuis met een capaciteit van 5000 ton, zodat wij ook het vriesproces en de opslag geheel in eigen hand hebben. Neemt u gerust contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Missie & Visie

Door stelselmatig onze horizon te verbreden en innovatie als kern te beschouwen, streeft Trinity ten alle tijden naar de perfecte balans tussen prijs / kwaliteit en levercondities. Dit in combinatie met meer dan 50 jaar ervaring in de vlees wereld maakt Trinity tot een competitieve speler van wereldniveau. Door te blijven innoveren en verder te kijken zorgen we dat onze klanten tot in de puntjes met het beste product op de beste manier geholpen en beleverd kunnen worden.

BBQ 13-05-2023

Meer info?

Voor meer informatie over de activiteiten en producten van ons productiebedrijf Trinity GmbH kunt u terecht op de andere pagina’s van deze website.

Meer dan 20 jaar ervaring
Hoogwaardige kwaliteit
Flexibele levertijden
Grote volumes

Trinity GMBH

Brüsseler Str. 36
48455 Bad Bentheim - Gildehaus
Duitsland

Trinity Trade BV

Hanzepoort 23 F
7575 DB Oldenzaal
Nederland

Made with german flag in Germany

Privacyverklaring