Trinity Meat

Kwaliteitszorg & Traceability

Ons doel is om veilige produkten te leveren van een hoge, constante kwaliteit.

Trinity GmbH beschikt daarom over een eigen kwaliteitsdienst die zorgdraagt voor een actueel en goed doorgevoerd kwaliteitsbeleid op basis van de International Featured Standards (IFS) richtlijnen.Op vaste punten worden kwaliteitscontroles uitgevoerd door het gehele bedrijfsproces, van grondstof aanlevering tot eindproduct verlading.
Onze producten worden meerdere keren per dag op chemische samenstelling geanalyseerd door middel van een eigen voedsel-analysesysteem. Bovendien worden onze producten regelmatig chemisch en microbiologisch getest door een onafhankelijk, gecertificeerd laboratorium. Door onszelf en onze leveranciers geregeld te evalueren zorgen wij dat onze kwaliteitsstandaard hoog blijft.

Mede door de hoge eisen die gesteld worden aan voedingsmiddelenproducenten, hebben wij in 2008 een geavanceerd ERP-softwarepakket voor de voedingsmiddelen-industrie in gebruik genomen. Dit systeem waarborgt o.a. de traceerbaarheid van onze producten, doordat alle bedrijfsprocessen en weeg/scansystemen geintegreerd en verbonden zijn. Door middel van barcodes met chargenummers en unieke pallet- en baknummers zijn de grondstoffen en eindproducten op elk moment te traceren, zowel voorwaarts als achterwaarts.

Trinity GmbH